Γ. Τράγκας από τα Τρίκαλα: Η σημερινή ΝΔ του Μητσοτάκη δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που ίδρυσε o Καραμανλής (Βίντεο)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο δημοσιογράφος και Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας, έχοντας επαφές με πολιτικούς του φίλους και τοπικά στελέχη του κόμματος του. Λίγο νωρίτερα ερχόμενος από τα Γιάννενα, ο κ. Τράγκας επισκέφθηκε την Καλαμπάκα όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, κατά την παραμονή του στα Τρίκαλα συνομίλησε με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στους οποίους τόνισε το ιδεολογικό-πολιτικό στίγμα του πολιτικού φορέα που είναι επικεφαλής, εκφράζοντας τους παράλληλα το ενδιαφέρον αρκετών Τρικαλινών να συμμετάσχουν σ΄αυτό το νέο πολιτικό εγχείρημα.

Ο κ. Τράγκας χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον χειρότερο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης, γιατί μπορεί μεν ο προκάτοχος του Αλέξης Τσίπρας να πλήγωσε βαθιά τον Ελληνικό λαό με τη συμφωνία των Πρεσπών και με την φορολόγηση που επέβαλλε στον αστικό πληθυσμό της χώρας, ο Μητσοτάκης όμως θύμωσε πολύ τους Έλληνες με το ύφος της πολιτικής που ασκεί, έχοντας αφήσει ως «σκιά» στη κοινωνία την καθεστωτική Νέα Δημοκρατία. Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ, τόνισε, στις περιοχές που επισκέπτομαι. Η σημερινή ΝΔ του Μητσοτάκη δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που ίδρυσε το 1974 ο αείμνηστος εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής. Η σημερινή είναι μια «μαύρη» δημοκρατία ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας, ενώ σε ερώτηση του trikalaIN.gr για το ποια ημερομηνία θεωρεί πιθανή για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών απάντησε πως με αφετηρία την 27η Μαρτίου και μετά κάθε ημερομηνία θα πρέπει να θεωρείται πιθανή.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο απόσπασμα δηλώσεων του κ. Γιώργου Τράγκα: