Γ. Οικονόμου: Έχω ήδη ξεκινήσει επισκέψεις στα χωριά του νομού

Για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια, μίλησε σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων Γιώργος Οικονόμου.

Όπως επεσήμανε ο κ. Οικονόμου στα ερωτήματα των δημοσιογράφων Κ. Αργυρούση και Γ. Παπαγεωργόπουλου «Αποτελεί σταθερή μου πεποίθηση, πως η σύγκρουση γίνεται πάνω στις πολιτικές και όχι στα πρόσωπα. Η πολιτική πάνω απ΄όλα πρέπει να γίνεται με όρους ευγένειας. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε προσωπικές αντεγκλήσεις και δεν είναι και του χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο. Η στενή σχέση μου με τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη είναι γνωστή, όμως τηρώ τις αποστάσεις που πρέπει. Είναι ένας ικανότατος και ηθικά ακέραιος πολιτικός και σίγουρα θα δώσει νέα πνοή στο κόμμα. Την τελευταία εβδομάδα επισκέφθηκε τρεις λαϊκές αγορές και έδωσε 4 συνεντεύξεις, απλά τα κεντρικά ΜΜΕ δεν προβάλλουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να απομακρύνει τη ΝΔ από την εξουσία. Το κόμμα διπλασίασε τις δυνάμεις του, ενώ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαρκώς χάνουν ποσοστά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Γιώργος Οικονόμου πρόσθεσε πως «Θα με ενδιέφερε να δω στο ψηφοδέλτιο νέους ανθρώπους. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή, 13 άτομα υπέβαλλαν μέχρι τώρα την υποψηφιότητα τους. Όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Οι πρώτες εκλογές θα είναι τιμωρητικές και θα δείτε τα υψηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Έχω αρχίσει επαφές και επισκέψεις στα χωριά του νομού. Πολιτεύομαι για να εκφράσω τις αγωνίες των Τρικαλινών πολιτών και να κοινωνήσω το πολιτικό λόγο του ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές μπορεί να γίνουν φθινόπωρο, μπορεί και την ερχόμενη άνοιξη, αυτό όμως το γνωρίζει μόνο ο κ. Μητσοτάκης».