Γ. Ηλιάδης: Χωρίς σχεδιασμό η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της πανδημίας και το άνοιγμα της εστίασης

Ευθείες βολές κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα του χειρισμού της πανδημίας, αλλά στο θέμα του ανοίγματος της εστίασης, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του συλλόγου καφετεριών Τρικάλων και υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παδιό, στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Όπως τόνισε ο κ. Ηλιάδης, η κυβέρνηση βαδίζει χωρίς κανένα σχεδιασμό στην διαχείριση της πανδημίας και κάθε φορά παίρνει αποφάσεις που τις αναιρεί εκ των υστέρων, καθώς βλέπει ότι όλες είναι σε λάθος κατεύθυνση και δεν αποδίδουν. Για το άνοιγμα της εστίασης επίσης δεν υπάρχει σαφής χρονικός ορίζοντας από πλευράς της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα και ο κόσμος να έχει υποστεί αφόρητη ψυχολογική πίεση και κούραση, αλλά και όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου να βρίσκονται εδώ και μήνες σε μεγάλη αβεβαιότητα, σύγχυση και απογοήτευση, βλέποντας τις επιχειρήσεις τους κλειστές και τα οικονομικά βάρη που έχουν συσσωρευτεί να είναι δυσβάσταχτα.

«Προσωπικά εκτιμώ ότι έτσι όπως χειρίζεται η κυβέρνηση την όλη κατάσταση, η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα και μάλιστα με πολλές απώλειες, τόσο από πλευράς επιχειρήσεων όσο και από πλευράς προσωπικού», σημείωσε με νόημα και παράπονο ο κ. Ηλιάδης.

Πάντως όπως δήλωσε ο ίδιος, οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης στα Τρίκαλα, μέσω αντιπροσωπείας τους, θα παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο μέγαρο Μαξίμου.