Φθηνότερα φοιτητικά εισιτήρια από Δευτέρα

2013-01-03_13.54.44_Medium

 

 

 

 

 

 

Έπειτα από μακροχρόνιες και πραγματικά επίπονες διαπραγματεύσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (Ταμίας της οποίας είναι ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτρης Ιωάννου και γ.γ. ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλης Σακελλαρίου), υπεγράφη με το Υπουργείο Παιδείας συμφωνητικό, με το οποίο καθιερώνεται πλέον η μείωση του φοιτητικού εισιτηρίου (κατά 50%) σε όλα τα Αστικά ΚΤΕΛ της χώρας.

Η συμφωνία, η οποία τίθεται σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, είναι επικερδής για όλες τις πλευρές.

Ως διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων οφείλουμε να σταθούμε στη προσπάθεια που κατέβαλε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Ταμήλος, προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτή τη συμφωνία. Από τη πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα και ο ίδιος μας συνόδευσε σε όλες μας τις επαφές και διαπραγματεύσεις στα αρμόδια Υπουργεία.

Η στάση του αυτή δείχνει πως πραγματικά αγωνιά και νοιάζεται για τα προβλήματα ενός κλάδου, όπως ο δικός μας, ο οποίος έχει πληγεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Στηρίζει έτσι  τους δεκάδες μετόχους και εργαζομένους του Αστικού ΚΤΕΛ και ουσιαστικά την τοπική οικονομία.

Είμαστε βέβαιοι πως θα τον έχουμε στο πλευρό μας και στο μέλλον, και προσδοκούμε σε ανάλογα καλή συνεργασία και με τους υπόλοιπους αιρετούς του Νομού μας.

 

 

.