Φοβούνται να παραστούν οι πολιτικοί άρχοντες των Τρικάλων στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Οι φόβοι για την έκφραση έντονης διαμαρτυρίας από το πλήθος των πολιτών που θα παρευρίσκεται στις μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, φαίνεται ότι έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα πολλών Δημάρχων και αντιδημάρχων της ευρύτερης περιοχής του Νομού Τρικάλων, καθώς αντιλαμβάνονται, ότι οι τελευταίες πολιτικοκοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έχουν εξεγείρει και εναντιώσει ποικιλοτρόπως τους πολίτες… προς κάθε είδους εξουσία.

Από όλο και περισσότερα Δημαρχεία στο Νομό Τρικάλων, ακούγεται η πληροφορία, ότι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, «ρίχνουν το μπαλάκι» ο ένας στον άλλο, για το ποιος θα πάρει την ευθύνη να παραστεί στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Κάτι ανάλογο φυσικά, θα ισχύει και στον βουλευτικό και υπουργικό χώρο. Οπότε πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο, οι μαθητικές παρελάσεις στα Τρίκαλα και όχι μόνο, να γίνουν φέτος, χωρίς την παρουσία βουλευτών ή υπουργών.

Σοβαρή ένδειξη των παραπάνω για την περιοχή Τρικάλων, αποτελεί το γεγονός, ότι τελικά, ο υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, δεν παρέστη όπως δημόσια είχε ανακοινωθεί, να χαιρετήσει τις εργασίες του διήμερου Συνεδρίου «Αναψυχή-Ελεύθερος Χρόνος και Αθλητικός Τουρισμός» που πραγματοποιήθηκε στον Μύλο Ματσόπουλου στις 15-16 Οκτωβρίου.

                                                                                                                                                                                                       Λέλα Κατεχάκη