Μια θερμή και ουσιαστική συνάντηση είχαν ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων Γιώργο Κόφφα.
Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο κτήριο της Π.Ε. Τρικάλων, στο περιθώριο των ευχών που δέχθηκε για την ονομαστική της εορτή η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή και με δεδομένο το γεγονός πως το όνομα του Γιώργου Κόφφα συζητιέται ποικιλοτρόπως, όσον αφορά τα επόμενα πολιτικά του βήματα, η συνάντηση τους λογικό ήταν να βάλει «φωτιά» στα σενάρια που θέλουν τον Κόφφα να μεταπηδά από τον Α’ στον Β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το τι εν τέλει θα συμβεί και αν η επιθυμία για συμπόρευση Κουρέτα-Κόφφα αποτελεί κοινό στόχο και των δύο, είναι κάτι που σαφέστατα θα το δείξει ο χρόνος!
