«Φωτιά» πήραν τα τηλέφωνα για τη δημοσκόπηση της Marc στα Τρίκαλα

-Πολλοί ήταν οι Τρικαλινοί που σήκωσαν το τηλέφωνο αυτές τις μέρες και άκουσαν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, να τους κάνουν ερωτήσεις για να πουν την γνώμη τους για διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

-Ήταν δημοσκόπηση για λογαριασμό της εταιρείας Marc και οι βασικές ερωτήσεις αφορούσαν το νυν Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Βουλευτή και πρώην Γραμματέα της ΝΔ Κώστα Σκρέκα. Ποιος να την παράγγειλε άραγε;

-Βέβαια στο ερωτηματολόγιο μπήκαν και αρκετά άλλα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής (Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα), αλλά και πρόσωπα από τον Α’ και Β’ βαθμό της αυτοδιοίκησης (Δημήτρης Κουρέτας, Νίκος Σακκάς κ.α.)

-Εντύπωση προκάλεσε η ύπαρξη του ονόματος της Νικολέτας Τζιωρτζιώτη στο ερωτηματολόγιο και ας μην υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το όνομα της από το κυβερνών κόμμα.

-Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ιδιαίτερη βαρύτητα για την περιοχή αποκτά η τελετή εγκαινίων του βόρειου τμήματος του Ε-65 στο ΣΕΑ Αγιοφύλλου, την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουλίου, όπου εκτός σοβαρού απροόπτου το παρόν θα δώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

-Εκατοντάδες Τρικαλινούς, πολιτικούς τη φίλους και μη, δεξιώθηκε στην αίθουσα Παπαστεριάδη η ανεξάρτητη Βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη, με την ευκαιρία της ονομαστικής της γιορτής. Στο πλευρό της ο σύζυγος της Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος διαπιστώνοντας την αγάπη των Τρικαλινών στο πρόσωπο της συζύγου του. Τώρα αμφότεροι, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ετοιμάζονται να αλλάξουν πολιτικό στρατόπεδο μεταπηδώντας στο νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

-Πολύ κόσμο συγκέντρωσε η μάζωξη-γιορτή του επιχειρηματία Χρήστου Γιαννίτση, που κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον τίμησαν, εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου.

-Μετράει μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σκιάθο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Τα έργα προχωρούν, τον ανασχηματισμό της δημοτικής του ομάδας τον έκανε, οπότε οδεύει ξένοιαστος και με ήσυχη την συνείδηση του για το σπίτι του στο νησί του Παπαδιάμαντη.

Καλά μπάνια! (Σε όσους μπορέσουν να πάνε φυσικά)…