Φορτσάρει… ο νεαρός Γιώργος Ηλιάδης!

Κερδίζει τις εντυπώσεις, στις προσωπικές της επαφές με τους απλούς πολίτες ή τους εκπροσώπους φορέων, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στα Τρίκαλα Γιώργος Ηλιάδης.

Ο νεαρός πολιτικός -είναι μόλις 33 ετών- έχει μεστό και περιεκτικό πολιτικό λόγο, με προτάσεις και επιχειρήματα που διαπνέονται από ειλικρίνεια και ρεαλισμό.

Ζητά από τη γενιά του -την γενιά της κρίσης- να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση των πολιτικών που θα επηρεάζουν την Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια και δεν διστάζει να δώσει την πραγματική διάσταση της κρίσης.

Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής που κατατέθηκαν μέσω της προέδρου του στον δημόσιο διάλογο, αποτελούν σύμφωνα με τον ίδιο ένα «ολοκληρωμένο προοδευτικό σχέδιο» που αν ενεργοποιηθεί «μπορεί να αποτελέσει τη μαγιά της νέας οικονομίας».

Αυτή τη στιγμή, χρειάζονται άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά, να βγάλουν τη χώρα από το τέλμα οικονομικής και κοινωνικής απραξίας

Τα Τρίκαλα χρειάζονται ισχυρή εκπροσώπιση στη νέα κοινοβουλευτική κυβερνητική ομάδα προκειμένου ο Νομός να γνωρίσει τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη αλλά και την πολυπόθητη ανάπτυξη και σίγουρα ο Γιώργος Ηλιάδης είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους…