Φοιτητής έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

asthenoforo 90

Άδοξο τέλος είχε λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ένας νεαρός φοιτητής από τη Λάρισα, που επέστρεφε με τη μοτοσικλέτα του, μεγάλου κυβισμού, από την Αγριά στο Βόλο, όταν αυτή, εξετράπη της πορείας της, για να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Τριανταφύλλου, φοιτητή του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο 5ο έτος, από το χωριό Σωτηρίτσα Λάρισας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στη 1.40 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δίκυκλο που οδηγούσε o 24χρονος, με κατεύθυνση από την Αγριά προς το Βόλο, στο ύψος της πύλης της ΑΓΕΤ, έχασε τον έλεγχο, από άγνωστη αιτία και προσέκρουσε στη μπάρα εξόδου του εργοστασίου, δίπλα στο δρόμο.
Από την πρόσκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, ο νεαρός οδηγός εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσικλέτα του (600 κυβικών εκατοστών) και έπεσε μέσα στο πάρκινγκ του εργοστασίου, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από το σημείο της εκτροπής, πάνω σε αυτοκίνητο! Μάλιστα δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Εργαζόμενος στην ΑΓΕΤ, κάλεσε ΕΚΑΒ, Τροχαία και Πυροσβεστική και επί τόπου πήγε ασθενοφόρο, που αρκέστηκε να μεταφέρει τη σορό του άτυχου νεαρού στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Τριανταφύλλου, είχε πάθος με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής μεταξύ των συμφοιτητών του, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον τραγικό και άδικο χαμό του και έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για εκείνον, όπως και οι Καθηγητές του στη Σχολή. Είχε μεγάλο κοινωνικό κύκλο γνωριμιών στο Βόλο, ενώ περιστασιακά εργάζονταν σε κέντρα διασκέδασης και νεανικά μπαράκια.

magnesianews.gr