Φήμες για Αβραμόπουλο επικεφαλής στο επικρατείας της ΝΔ

avramopoulos-0

Στον δρόμο της επιστροφής στα πάτρια εδάφη έχει μπει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες που τον φέρουν να επιθυμεί την ένταξή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αβραμόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην εσωτερική πολιτική. Υπό την προϋπόθεση ότι θα τεθεί επικεφαλής στη λίστα Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχει την σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Τι μπορεί να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του; Πρώτον την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Την ερχόμενη άνοιξη θα γίνουν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού και ο κ. Αβραμόπουλος σκοπεύει, στην περίπτωση βέβαια που τον ευνοήσουν οι συνθήκες, να διεκδικήσει το αξίωμα.

Σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται να ελπίζει να αναλάβει επικεφαλής της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές, εφόσον αυτή θα είναι ευρύτερης συνεργασίας με τη συμμετοχή της ΝΔ.

Πηγή: iefimerida.gr