Φασούλας και Ρεντζιάς επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Παπαστεργίου (Φωτό+βίντεο)

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, επισκέφθηκαν σήμερα με την ευκαιρία της επίσκεψης τους στην πόλη μας, οι παλιοί αστέρες του μπάσκετ Παναγιώτης Φασούλας και Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος έχει βέβαια και Τρικαλινή καταγωγή.

Η επίσκεψη των δύο παλιών διεθνών καλαθοσφαιριστών στα Τρίκαλα, έγινε με σκοπό την δημιουργία κάποιων επαφών και συναντήσεων εδώ, με αφορμή τις εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), στις οποίες ο Παναγιώτης Φασούλας θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος.

Κατά την διάρκεια τη συνάντησης τους με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, συζητήθηκαν πολλά θέματα της αυτοδιοίκησης, τα οποία ο Παναγιώτης Φασούλας έδειξε να τα γνωρίζει καλά, αφού στο παρελθόν είχε διατελέσει Δήμαρχος Πειραιά.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές, με τον Παναγιώτη Φασούλα να τον συγχαίρει με την σειρά του, για την εκλογή του στην Προεδρία της ΚΕΔΕ.

Τους Φασούλα-Ρεντζιά στο Δημαρχείο Τρικάλων συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Χρήστος Ζαραμπούκας και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Μέμος Ιωάννου και Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Ψύχος.