Φανταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στα «Μεζεδοκαμώματα»

Μπήκαμε αισίων στον Δεκέμβριο και πλήρης εναρμονισμένος με τον πνεύμα των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είναι ο εορταστικός διάκοσμος της γνωστής και ιστορικής ταβέρνας των μανάβικων «Τα μεζεδοκαμώματα».

Ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης Κορομπλής και όλο το προσωπικό στόλισαν από άκρη σε άκρη όλο το μαγαζί με γιρλάντες, Αγίους Βασίληδες και χριστουγεννιάτικες μπάλες, φτιάχνοντας μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που θα την απολαύσουν σίγουρα οι Τρικαλινοί, αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη πόλη και θα επισκεφθούν «Τα Μεζεδοκαμώματα» για το φαγητό τους.

Όσο για την κουζίνα του καταστήματος δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είναι έτσι κι αλλιώς γνωστή και διαδεδομένη σε όλη την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, γι’ αυτό και έρχονται και τρώνε στα «Μεζεδοκαμώματα» άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας.

Άψογη κουζίνα, ποικιλία εκλεκτών πιάτων και εδεσμάτων, άψογη εξυπηρέτηση με χαμόγελο απ’ όλο το προσωπικό και τιμές που «σκοτώνουν» , τι άλλο να ζητήσει κανείς για την εορταστική του έξοδο;

Απλά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα «Μεζεδοκαμώματα» και τις γιορτές!