Φαντασμαγορικό 360 Fashion Show στο Βόλο

Εξαιρετικές δημιουργίες, εμπνευσμένες εμφανίσεις και εντυπωσιακό styling ήταν τα χαρακτηριστικά του 360 Fashion Show, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για να γιορτάσει την έλευσή του στo Βόλο και παράλληλα να αναδείξει το έργο της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς!

Η απαστράπτουσα παρουσιάστρια της βραδιάς, Ζέτα Μακρυπούλια

Το έναυσμα της έναρξης έδωσε η λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μάγεψε τους θεατές με την ομορφιά και την αμεσότητά της, συνοδευόμενη από τον Γενικό Διευθυντή Marketing του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χρήστο Κιούση.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Ιωάννης Καρανταλής

Το Fashion Show άνοιξαν η απαστράπτουσα Άννα Μαρία Ηλιάδου, νικήτρια του GNTM2 και ο γοητευτικός Edward Στεργίου, φιναλίστ του GNTM3, ξεσηκώνοντας με την ενέργειά τους όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Γενική Διευθύντρια Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Όλγα Κριτσιμά

Τα έντονα χρώματα, τα ασύμμετρα σχήματα και οι μοντέρνες δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας κατέκλυσαν την πασαρέλα, ενθουσιάζοντας το κοινό! Ακολούθησαν οι εμφανίσεις με θέμα την Αρχαία Ελλάδα, με το λευκό να κυριαρχεί ως σύμβολο ανωτερότητας και επιβλητικότητας. Το αρχαιοελληνικό κάλλος, η απλότητα, το αέρινο ήταν μερικές μόνο από τις πηγές έμπνευσης των σπουδαστών.

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χρήστος Κιούσης, με την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων και Εκδηλώσεων Δήμου Βόλου, Νατάσα Μορφογιάννη, και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Αντρέα Ζέρβα

Σε εναρμονισμένο πνεύμα, το make up και το hair styling των μοντέλων, με την επιμέλεια των σπουδαστών ΑισθητικήςΕπαγγελματικού Μακιγιάζ και Κομμωτικής αντίστοιχα, ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις ενδυματολογικές δημιουργίες.

Στελέχη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 (από αριστερά): Η Διευθύντρια Σπουδών ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων, Αθηνά Σιάσκα, η Διευθύντρια Σχολής Μόδας & Ομορφιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Ντόλη Ζερβού, η Γενική Διευθύντρια Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Όλγα Κριτσιμά, η Σύμβουλος Διοίκησης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Νίκη Καρανταλή, η Διευθύντρια Σχολής Τεχνολογίας & Οικονομίας Διοίκησης, Φωτεινή Στράντζαλη και η Διευθύντρια ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, Χριστίνα Στεργίου.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, που κατέκλυσαν την πλατεία του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η νικήτρια του GNTM 2, Άννα Μαρία Ηλιάδου, και ο φιναλίστ του GNTM 3 Edward Στεργίου.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Ζέτα Μακρυπούλια δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους σπουδαστές για το έργο τους, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Στιγμές πασαρέλας

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χρήστος Κιούσης συνοδεύει την παρουσιάστρια της βραδιάς Ζέτα Μακρυπούλια

Το εκπληκτικό 360 Fashion Show έκλεισε με δεκάδες πυροτεχνήματα, που φώτισαν όλη την πόλη, δίνοντας το στίγμα πως ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βρίσκεται πλέον στο Βόλο για να προσφέρει επιτυχημένη εκπαίδευση, καινούριες ευκαιρίες και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε νέους και νέες της περιφέρειας Μαγνησίας.

Εντυπωσιακό φινάλε με τους σπουδαστές της σχολής Μόδας & Ομορφιάς επί σκηνής
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία Αγίου Νικολάου από νωρίς