Φαλαγκάρας Σταύρος : Εκτσογλανισμού συνέχεια

Ypografh  epi

Ποιός το περίμενε πως η καλύτερη φοιτήτρια του πανεπιστημιακού δασκάλου και προέδρου του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, θα ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Λ. Κανέλλη; Ποιος το περίμενε ότι ο υβριστικός και επιεικώς απαράδεκτος λόγος του κ. Βενιζέλου, περί εκτσογλανισμού της κοινωνίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε τόση απήχηση και θα τον ενστερνίζονταν η προαναφερόμενη αμετροεπής ορθόδοξη κομμουνίστρια; Ποιος το περίμενε ότι η κ. Κανέλλη με πρωτοφανή δριμύτητα και ταλιμπανικού τύπου προεκλογικό πολιτικό μίσος, θα παρουσίαζε τον κ. Τσίπρα να επιδοκιμάζει(!!!) τον Κασιδιάρη, για την γνωστή επίθεση εναντίον της, με αφορμή κάποια σκηνή ενός ντοκιμαντέρ, που δεν απέδωσε αληθώς η ίδια, σκόπιμα στο τέλος μεταμεσονύχτιας εκπομπής;

Ομολογώ, ότι εν ονόματι της συμπάθειας και των όποιων δεσμών μου με το ΚΚΕ, ντρέπομαι για την έκπτωση του πολιτικού ήθους, την ακατάσχετη φλυαρία και την εν γένει πολιτική συμπεριφορά της πολύξερης κυρίας, πράγματα ασυμβίβαστα με την παράδοση του ΚΚΕ, που συχνά προβάλλει στα τηλεοπτικά κανάλια. Κρίμα!

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός
Υ.Γ. Τώρα κατανοούμε καλύτερα γιατί η κ. Κανέλλη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στον Σακελλαρίδη του ΣΥΡΙΖΑ και Κασιδιάρης της Χ.Α.