Φαλαγκάρας Σταύρος : Δυο παλιά ερωτήματα προς τη δημοτική αρχή

 

kondyli odos trik

Επανέρχομαι σήμερα και απευθύνω στη δημοτική αρχή δυο παλιά ερωτήματα, μήπως και υπάρξουν απαντήσεις από ευθιξία και φιλότιμο, μιας και είμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Πριν από μερικά χρόνια (στη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής), κατήγγειλα στον τοπικό τύπο αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες γνωστής επιχείρησης της πόλης, στο πεζοδρόμιο (και τον ποδηλατόδρομο) της οδού Κονδύλη.

 Το ίδιο επανέλαβα άλλες 3-4 φορές μέχρι σήμερα, μάλιστα με ενοχλητικούς και βαρείς τίτλους. Δυστυχώς, μέχρι τώρα απάντηση δεν υπήρξε από τις υπηρεσίες του δήμου κατά τη συνήθεια τους να περιφρονούν τους πολίτες, όταν διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν τα στραβά κι ανάποδα(κατά την κρίση τους), σ’ αυτή την πόλη, αλλά ούτε και αποκατάσταση.

Πως είναι δυνατόν, να έχουν εξαφανιστεί τα δέντρα που κάποτε φυτεύτηκαν και εγκαταλείφτηκαν, πριν από πολλά χρόνια, και το χειρότερο να καλυφτούν με πλακάκια πεζοδρομίου οι θέσεις τους, προφανώς για τις σουπερμακετικές ανάγκες του επιχειρηματία και να μην συγκινείται κανείς;

kon odos

Το δεύτερο ερώτημα (σε δημοσίευμα 12-4-2011) απευθύνεται στον κ. δήμαρχο και την οικονομική υπηρεσία του δήμου:

Τι απέγινε, κ. δήμαρχε, η παλιά οφειλή του «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ», των 46.000 Ευρώ; «Εφαρμόστηκε η νομιμότητα προς όλες τις κατευθύνσεις» και εισπράχτηκαν στο πλαίσιο του νοικοκυρέματος των οικονομικών του δήμου; αν όχι, γιατί; Μήπως χαρίστηκαν στην ομάδα, όπως το συνήθιζε(σύμφωνα με ομολογία της) η προηγούμενη δημοτική αρχή;

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

.