Φαήλος Κρανιδιώτης: Η «Νέα Δεξιά» αντιστέκεται στον αφελληνισμό που επιχειρείται

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά τις θέσεις και προτάσεις του κόμματος του, παραχώρησε στην εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιση» που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παδιός και Γιάννης Πιτσογιάννης , το πρωί του Σαββάτου στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την επίσκεψη του στα Τρίκαλα.

Ο κ. Κρανιδιώτης υπερασπίστηκε τον πατριωτικό χαρακτήρα του κόμματος του που μάχεται ενάντια στον αφελληνισμό που επιχειρείται με πολλούς τρόπους, εντός και εντός της χώρας, τονίζοντας πως παλεύει ο ίδιος και οι συνεργάτες του για ένα κράτος χωρίς μίζες, απάτες, διαφθορά, κομματικούς στρατούς και πελατειακό κράτος.

Τόνισε επίσης πως η «Νέα Δεξιά» θα κατεβεί αυτόνομη τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές, σημειώνοντας σημαντικές εκλογικές επιδόσεις, αφού ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει πως αποτελεί την μοναδική πατριωτική λύση, απέναντι σε όλα τα κόμματα που άσκησαν εξουσία και την έφτασαν ως εδώ.

Το προηγούμενο βράδυ ο Πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» Φαήλος Κρανιδιώτης είχε μιλήσει σε συγκέντρωση στελεχών και μελών του κόμματος του, στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον».