Φάγαμε το καλύτερο Μπέργκερ στα Τρίκαλα by antonis cooken

Καλά, εντάξει, το παραδέχομαι! Έχουμε γυρίσει τον κόσμο, έχουμε φάει σε κάθε λογής εστιατόρια, από ταβέρνες σε γραφικά νησιά μέχρι γκουρμέ στέκια σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες… και τι έγινε; Το καλύτερο μπέργκερ το φάγαμε στα Τρίκαλα! Ναι, καλά ακούσατε!

Τι στο καλό συνέβη στα Τρίκαλα;

Ποιος να το περίμενε ότι, ενώ έχουμε περάσει από δεκάδες μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό, η απόλυτη αποκάλυψη θα μας περίμενε μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο των Τρικάλων, στην ταβέρνα “Καταφύγιο” στην Λεπτοκαρυά (Σελιμόγλου); Μιλάμε για ένα χειροποίητο μπέργκερ με ντόπια υλικά που απλά… σου παίρνει το μυαλό!

Μυστικά της επιτυχίας: Βάσω και Νίκος!

Η Βάσω Τρικάλη και ο Νίκος Κούτρας έκαναν για άλλη μια φορά το θαύμα τους! Με τη συνταγή τους και την επιλογή ποιοτικών υλικών, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μπέργκερ που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Φανταστείτε: ζουμερό, λαχταριστό, και δίπλα του μια παγωμένη μπυρίτσα ή ένα δροσερό αναψυκτικό… η γεύση εκτοξεύεται σε άλλο επίπεδο!

Μην το χάσεις!

Πραγματικά, αν δεν δοκιμάσετε αυτό το μπέργκερ, χάνετε μια αληθινή γευστική εμπειρία. Σας το λέμε εμείς που φάγαμε τα πάντα παντού! Μην αργείς, το “Καταφύγιο” σε περιμένει!

Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω τις προκαταλήψεις και να βουτήξετε στην απόλυτη νοστιμιά; Δείτε το βίντεο στο κανάλι antonis cooken στο youtube για να πάρετε μια γεύση από αυτό το θρυλικό μπέργκερ!