Ευχαριστήριο του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρευρέθηκε στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τη παρουσίαση του νέου εκλογικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στην Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εκείνους που μας τίμησαν με τη φυσική τους παρουσία, όπως και όλους όσους παρακολούθησαν τη παρουσίαση μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης, μετάδοση που δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη συνδρομή των τελευταίων, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτής της πρώτης συγκέντρωσης του συνδυασμού μας «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» συγκίνησε τόσο εμένα όσο και τους υποψήφιους και φίλους του Συνδυασμού. Επιβεβαίωσε την αποδοχή της εκ νέου υποψηφιότητάς μας. Και μας έστειλε το μήνυμα της ευθύνης μας για ειλικρινή και πραγματιστική στάση απέναντι στο μέλλον του Δήμου μας, του Δήμου Μετεώρων.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι υποψήφιοι σύμβουλοίμουδεσμευόμαστε για έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, χωρίς λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Σινάνης Χρήστος

Υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων,

Επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»