Ευχαριστήριο του συλλόγου γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, για την έγκριση δημοπράτησης και την χρηματοδότηση της «Ενεργειακής Αναβάθμισης 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων»

Το πράσινο φως άναψε, με την υπογραφή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού,για την δημοπράτηση του πολύ σημαντικού έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 5ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων», προϋπολογισμού 840.774,80 ευρώ που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πρόσφατα ο Δ/ντης του σχολείου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη προκειμένου να εκφράσουν τις έντονες ανησυχίες τους και να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε όλη τη σχολική κοινότητα, εάν δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, που άκουσαν την φωνή της σχολικής κοινότητας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

 

        Με εκτίμηση

                                                                           Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων