Ευχαριστήριο μήνυμα του στους συνδημότες του από τον Μιχάλη Μπαγιώτη

Με ένα λιτό του μήνυμα ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες του για την στήριξη τους.

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Μετά το πέρας της διαδικασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω το πιο ειλικρινές ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που δείξατε εμπιστοσύνη στο συνδυασμό μας «Νέο Ξεκίνημα- Δήμος Φαρκαδόνας», στους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μας αλλά και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά.
Όσοι μας ψηφίσατε κάνατε και σεις αγώνα μαζί μας, επιλέγοντας και στηρίζοντας τον συνδυασμό μας μέχρι τέλους. Ορθώσατε το ανάστημά σας σε παλαιοκομματικές δελεαστικές συμπεριφορές και αυτό αποδεικνύει πέρα από την αναγνώριση του προγράμματός μας που δεν άφηνε κανένα δημότη έξω από τις εξελίξεις, την αποδοχή και τη συστράτευσή σας με τις αρχές μας για έναν τίμιο, καθαρό αγών , πέρα από κηδευομενες συμπεριφορές  ενστερνιζόμενοι τη γλώσσα της αλήθειας.
Να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μου, για τον τίμιο και ενωτικό αγώνα που έκαναν. Ακάματοι συνεργάτες και συμπορευτές με αδιαμαρτύρητη εργατικότητα και ακλόνητη πίστη στις αρχές μας έστειλαν σε όλο το Δήμο το μήνυμα της ενότητας, της προοπτικής , του νέου ξεκινήματος , με μοναδικό όπλο το εξαγγελλόμενο πρόγραμμά μας και τον πολιτικό μας πολιτισμό.
Η ψήφος σας μας γεμίζει δύναμη και ενισχύει το υψηλό μας αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, ενώ μας δεσμεύει για συνέχιση των αγώνων μας για το καλό του τόπου.
Τέλος να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου , να του ευχηθώ καλή δύναμη κατά τη θητεία του.