Ευάγγελος Κωστίκας – Για τον συνάδελφο Σωτήρη Βλάχο

Ο αγαπημένος συνάδελφός μας Βλάχος Σωτήρης έφυγε πρόωρα από κοντά μας .

Από την Τετάρτη 24/06 2020 βρίσκεται στο κοιμητήριο  σκεπασμένος με τα λουλούδια των στεφανιών του ύστατου αποχαιρετισμού των προσφιλών προσώπων της οικογένειας του, των συναδέλφων και των φίλων του . Ο Σωτήρης δεν θα μας χαμογελάσει ξανά, δεν θα φωτίσει με την παρουσία του τις συντροφιές μας,  της υπηρεσίες του Δήμου και δεν θα ακούσουμε την γλυκιά του φωνή . Τον χάσαμε οριστικά από κοντά μας, απαρηγόρητοι η αφοσιωμένη σύζυγος του Bήκα  και τα δύο του παιδιά  Αντώνης και Βάιος .

Κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι έφυγε έτσι γρήγορα, αναπάντεχα δίχως να προλάβει να χαιρετήσει τους φίλους  και τους συναδέλφους του. Άνθρωπος απλός, συναισθηματικός, υπεύθυνος, είχε πάρει τη ζωή του στα χέρια του και την πάλευε με ευσυνειδησία και σοβαρότητα. Αγαπητός στον χώρο της δουλειάς μας, όλοι έχουμε να πούμε τα καλύτερα.

Άξιος σύζυγος, πατέρας, για την οικογένεια του που τον έβλεπαν και τον ένοιωθαν ως ένα στήριγμα και μια μεγάλη αγκαλιά για τις όμορφες και άσχημες στιγμές τους . Αγωνιστής με έντονη κοινωνική συνείδηση  του καλού και του ωραίου, του δίκαιου και της ισότητας των ανθρώπων .

Αγαπητέ Σωτήρη να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει .

Εμείς οι συνάδελφοι σου θα σε θυμόμαστε με αγάπη .

 

Ο Πρόεδρος

Κωστίκας Ευάγγελος