Εξύβρισε τον Γ. Παπανδρέου ο Αχ. Μπέος στο Βόλο

mpaeos papandreou

Σκηνές απείρου κάλλους σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Park” του Βόλου, όπου πήγε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου και την ώρα που μπήκε στο χώρο και χαιρετούσε οπαδούς του Κινήματός του, μπήκε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, συνοδευόμενος από επτά ακόμη άτομα και άρχισε να τον αποδοκιμάζει, με αγοραίες εκφράσεις.

Όλα έγιναν πριν τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και ο δήμαρχος με την… παρέα του φαίνεται ότι καιροφυλακτούσαν για να του επιτεθούν, όπως και έγινε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά τις λεκτικές “κορώνες” του Αχ. Μπέου, οπαδοί του κόμματος του Γ. Παπανδρέου τον ώθησαν προς την έξοδο με φωνές και διαμαρτυρίες για το συμβάν.

Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο ξενοδοχείο, όπου είχε προγραμματιστεί να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μισή ώρα μετά τις 12, όπου τον περίμεναν μέλη και φίλοι του κόμματός του.
Την ώρα που μπήκε στο ξενοδοχείο, από πίσω του μπήκε και ο δήμαρχος Βόλου, συνοδευόμενος από τους από τους συνεργάτες του Γ. Σκλιά, Μ. Παναγιωτόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Χρ. Στεφόπουλο, κ.α.

Μπαίνοντας στην κτίριο, ο κ. Μπέος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Παπανδρέου, με εκφράσεις όπως «να σηκωθείς να φύγεις από τον Βόλο και τη χώρα. Μας κατέστρεψες» και άλλες αγοραίες εκφράσεις.

Το μέλος του ΚΙΔΗΣΟ Γαρύφ. Αντζούρης προσπάθησε να απωθήσει τον δήμαρχο, χωρίς να λείψουν οι προπηλακισμοί μεταξύ του των δύο, του Τάκη Παππά και άλλων μελών του ΚΙΔΗΣΟ, αλλά και με συνεργάτες του δημάρχου, οι οποίοι προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον Αχ. Μπέο, ο οποίος βρίσκονταν εκτός εαυτού. Στο χώρο βρισκόταν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. ΜΠΕΟΣ ΠΑΡΚ

Μετά από λίγη ώρα ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του βγήκαν από το ξενοδοχείο, παρέμειναν για λίγη ώρα στο χώρο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση του δέχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι «εδώ και χρόνια δίνουμε μάχη για μια χώρα διαφάνεια και κράτους δικαίου. Δεν μας επηρεάζουν και δεν μας πτοούν συμπεριφορές κι αντιλήψεις τραμπουκισμού που θέλουν να καλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα».

magnesianews.gr