Εξώδικο για το χαράτσι

den_plirono_7

 

 

 

 

 

Η πρόσφατη 1.101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαίωσε 100% το Κίνημά μας. Με δικαστική πια απόφαση, προσωρινά μάλιστα εκτελεστή, που σημαίνει ότι η ΔΕΗ πρέπει να  την εφαρμόσει αμέσως και να σταματήσει ν’ ασχολείται με το χαράτσι, το ζήτημα θα έπρεπε να έχει λήξει οριστικά.

Ο Στουρνάρας όμως ζήτησε απ’ τη ΔΕΗ να μην εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση και να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι! Δηλαδή  κάλεσε τη ΔΕΗ να παρανομήσει! !

Βλέπουμε λοιπόν την τρικομματική κυβέρνηση, προκειμένου να εφαρμόσει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της, να παραβιάζει νόμους, Σύνταγμα και δικαστικές αποφάσεις.

Κατόπιν τούτων το Κίνημα Δεν Πληρώνω και Αλληλεγγύης Ν. Τρικάλων στην πρόσφατη δημόσια συγκέντρωσή του αποφάσισε να κοινοποιήσει με δικαστικό επιμελητή ΕΞΩΔΙΚΟ στον πρόεδρο της ΔΕΗ, μέσω της εδώ Τοπικής Υπηρεσίας, και να την καλεί να συμμορφωθεί με την παραπάνω δικαστική απόφαση, ως οφείλει, και να μην υπακούσει τα παράνομα κελεύσματα του Στουρνάρα, γιατί διαφορετικά εμείς οι πολίτες έχουμε το δικαίωμα να στραφούμε εναντίον της και να ζητήσουμε αποζημίωση.

Όσοι Τρικαλινοί δεν μπορούν ή δεν έχουν να πληρώσουν το παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ καλούνται να προσέρχονται από τη Δευτέρα 17/12 κάθε βράδυ απ’ τις 8 μ.μ. και μετά στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ» για να υπογράψουν το ως άνω εξώδικο.

Συγχρόνως καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τη ΔΕΗ για τις ασήκωτες ανατιμήσεις για τον λαό που ετοιμάζουν από τις αρχές του νέου έτους.

Καλούμε τη ΔΕΗ να σταματήσει αμέσως τις διακοπές ρεύματος σε ανθρώπους που δεν δύναται να το πληρώσουν, γιατί εδώ στα Τρίκαλα θα μας βρει απέναντί της.

Περαιτέρω, καλούμε τους Τρικαλινούς το Σάββατο 22/12 και ώρα 8 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου να επιλέξουν ένα απ’ τα δέντρα της πλατείας που θα γίνει το ΧΑΡΑΤΣΟΔΕΝΤΡΟ του 2013. Το χαρατσόδεντρο θα στολιστεί με χαράτσια, φοροέντυπα, απολύσεις, διαθεσιμότητες, λουκέτα και με κάθε είδους παράπονα και διαμαρτυρίες του λαού κατά της εγκληματικής πολιτικής της τρικομματικής κυβέρνησης της τρόικας.

Τέλος, ως Κίνημα Δεν Πληρώνω και Αλληλεγγύης υπενθυμίζουμε και πάλι στους 4 μνημονιακούς Τρικαλινούς βουλευτές ότι τόσο από μας, όσο και από άλλα κινήματα και φορείς κηρύχθηκαν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Τους καλούμε έστω και τώρα να παραιτηθούν από βουλευτές, για να μπορούν να επισκέπτονται την πόλη μας. Διαφορετικά, σύντομα θα τους παραιτήσουν τα ίδια τα χιλιάδες θύματα των βάρβαρων και απάνθρωπων πολιτικών τους.

 

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

& ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

 

.