Εξελίξεις στο Δήμο Μετεώρων: Ανακοινώνει την κάθοδο του στις εκλογές ο Σωτήρης Παπαχρήστος

«Χοντραίνει» το παιχνίδι των υποψηφιοτήτων και ανεβαίνει ο…πολιτικός τζόγος στο Δήμο Μετεώρων, ενάμιση περίπου χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalaIN.gr, εντός των επόμενων ημερών ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων και νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαχρήστος, πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του για το Δήμο, ως επικεφαλής συνδυασμού.

Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου, φαίνεται να κάνει πράξη αυτό που είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι θα κατέλθει τελικά υποψήφιος Δήμαρχος κατόπιν και της παρότρυνσης πολλών συνδημοτών του.

Αν όντως τελικά επαληθευθούν αυτές οι πληροφορίες, τότε θα έχουμε μετά τον εν ενεργεία Δήμαρχο και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον Σωτήρη Παπαχρήστο να επιχειρεί δυναμικό είσοδο στις εξελίξεις. Απομένει μετά να δούμε τι θα κάνουν και οι κ.κ. Μπουτίνας, Κωτούλας και Μπούρας και ίσως και 1-2 ακόμη…. «Χοντραίνει» το παιχνίδι για τα καλά στη γειτονική Καλαμπάκα!