Εβαλε φωτιά στη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους!

ekav 45

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, όταν ένας άντρας ηλικίας 56 χρονών, έπειτα από έντονο καβγά με την εν διαστάσει 47χρονη σύζυγό του για λόγους αντιζηλίας και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τριών παιδιών τους, την περιέλουσε με δύο μπουκάλια οινόπνευμα και τής έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα e-volos.gr, ακολούθησαν σκηνές πανικού, με τη γυναίκα να καταφέρνει τελικά να σβήσει τη φωτιά και βγαίνοντας από το διαμέρισμα να φωνάζει σε βοήθεια τους υπόλοιπους ενοίκους των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στα κέντρα επιχειρήσεων των υπηρεσιών, με δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας να καταφθάνουν άμεσα στο σημείο και να μεταφέρουν και τους δύο στο Νοσοκομείο του Βόλου, αφού από την ενέργειά του είχε τραυματιστεί και ο άντρας, ο οποίος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνοδεία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε στην Αστυνομικό Τμήμα, για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον στον Εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα Α’ βαθμού σε ποσοστό 30% στο πρόσωπο και στο σώμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

.