Ευ αγωνίζεσθαι στα Τρίκαλα

oli_3_resize

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στο Δημοτικό Κλειστό ΓυμναστήριοΤρικάλων η αθλητική ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» που συνδιοργάνωσαν η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε ένα κατάμεστο γεμάτο με νεανικό παλμό κλειστό, παιδιά κάθε ηλικίας, ήρθαν σε επαφή, εκπαιδεύτηκαν και αγωνίστηκαν σε μια σειρά από Ολυμπιακά αγωνίσματα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό.

Οι Ολυμπιονίκες και οι Πρωταθλητές που ανέλαβαν την εκμάθηση, την εκπαίδευση και καθοδήγηση των παιδιών, έδωσαν παραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Νάσος Γαλακτερός στο μπάσκετ, η Ειρήνη Αϊνδηλή και η Χαρά Καρυάμη στη ρυθμική γυμναστική, η Σοφία Παπαδοπούλου και η Βιργινία Κραβαριώτη στις ιστιοπλοϊκές επιδείξεις, η Φανή Ψαθά και ο Βασίλης Κολλάρος στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, η Ζωή Παρασκευοπούλου στην Τοξοβολία και η Βάσω Βουγιούκα στην ξιφασκία, μετέδωσαν στα παιδιά με αμεσότητα και επιδεξιότητα, τη γνώση και την εμπειρία τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που έχουν διακριθεί και δοξάσει τη χώρα μας διεθνώς, για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στην ημερίδα. Η συνεισφορά τους στην προώθηση του αθλητισμού του φίλαθλου πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής είναι ανεκτίμητη. Αποτελούν ιδανικά πρότυπα για τα νέα παιδιά και τους νέους αθλητές και το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο σήμερα στα Τρίκαλα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη και τη διοίκηση της ΕΘΝ.Ο.Α. και ιδιαίτερα την Δ/ντρια κ. Κλοκώνη Ιλεάνα για την άψογη οργάνωση και διαχείριση της σημερινής ημερίδας.

Επιπρόσθετα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Τρικάλων και όλους τους συνοδούς

δασκάλους και καθηγητές των σχολείων που δήλωσαν παρών στην ημερίδα. Χωρίς τη δική τους θετική ανταπόκριση, τα παιδιά δε θα είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν αυτήν την τόσο σημαντική εμπειρία.

Τέλος να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία, τους προπονητές και το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων που στήριξαν αυτή την ημερίδα, καθώς και όλους τους φορείς της πόλης που συνέβαλλαν στην επιτυχία της.

Παρών στην ημερίδα έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης Χρήστος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας την ημερίδα στα Τρίκαλα μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Ρεντζιά για καλή επιτυχία.

Επίσης το «παρών» στην ημερίδα έδωσαν, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων κ. Σπανός Θεόδωρος και κ. Μανώλης Κώστας και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Αργυροπούλου Ελένη.

Τα Τρίκαλα αφού έζησαν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, δίνουν τώρα τη σκυτάλη στην Καρδίτσα αύριο Πέμπτη  και στο Βόλο την Παρασκευή, για να  υποδεχθούν με τη σειρά τους την αθλητική αυτή ημερίδα.