Έτσι είναι όταν νοιάζεσαι…

IMG 20141017 102204 1

Χρυσόστομος Κυρίτσης. Ο γνωστός σε όλους μας Τόμυ.

Ο άνθρωπος που από μικρό παιδί ακόμη φαινόταν πως το έχει το…ζιζάνιο. Και πλέον το παιδί μεγάλωσε-όχι και πολύ, μόλις σαραντάρισε ο άνθρωπος!-και ήρθε η ώρα τα οράματα και τα όνειρα για την πόλη που αγαπά να περάσουν από τη φαντασία στην πράξη.

Πρωτοπαλίκαρο και αυτός του νέου δημάρχου, προσωπικός του φίλος , άτομο που μοιράζεται κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης των καταστάσεων με το δήμαρχο-σκεφτείτε μόνο ότι πρόσφατα προσκάλεσε σε…ποδηλατάδα τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους δημοτικούς συμβούλους με…email (Πιο Παπαστεργιϊκός δεν γίνεται!).

Με δεδομένα όλα αυτά λοιπόν ήταν λογικό να αναλάβει καίριο πόστο στη νέα δημοτική αρχή και είναι πλέον ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα. Κοινώς ότι πάρουμε- ή ότι χάσουμε!-από προγράμματα, άρα και από χρήματα, θα είναι έργο Τόμυ!

Επειδή όμως μιλάμε για άνθρωπο της αγοράς, άνθρωπο που ξέρει πως αν δεν…βρέξεις πισινό ψάρι δεν πιάνεις, έχει ήδη πάρει πολύ ζεστά το θέμα και είναι καθημερινά σε κατάσταση πυρετώδη προσπαθώντας να προλάβει τις καταληκτικές ημερομηνίες για την υποβολή και εκτέλεση έργων της τρέχουσας περιόδου αλλά και να προετοιμάσει «γερές» προτάσεις για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως σχεδόν τον έχουν χάσει και όταν τον συναντούν το μόνο που ακούνε από τα χείλη του είναι…προγράμματα.

Έτσι είναι όταν νοιάζεσαι…

.