Έτοιμος να ριχτεί στην μάχη των δημοτικών εκλογών ο «πρίγκηπας» των ταξιτζήδων στα Τρίκαλα

Τον αποκαλούν «Πρίγκηπα» των ταξιτζήδων γνωστοί και φίλοι συνάδελφοι του, αλλά και πολλοί από το επιβατικό κοινό, που μεταφέρει καθημερινά με το ταξί του. Και δεν έχουν άδικο, αφού ο Χρήστος Μίνιας, ένα τόσο καλό, χαμογελαστό και φιλότιμο παιδί, μόνο ως «πρίγκηπα» θα πρέπει αν τον θεωρήσουμε.

Σήμερα ο Χρήστος εργάζεται ως οδηγός ταξί στα Τρίκαλα, οδηγώντας το Α-58 αυτοκίνητο του, μα στο παρελθόν πέρασε ως συνοδός και προστάτης πολύ σημαντικών και σπουδαίων προσώπων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνοντας σημαντική καριέρα σ’ αυτό τον τομέα.

Έχοντας έμφυτη την διάθεση προσφοράς και αγάπης στους συμπολίτες του, ο «πρίγκιπας» ετοιμάζεται να ριχτεί με όλες τους τις δυνάμεις στην μάχη των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, πιστεύοντας πως ήρθε για το ίδιο το πλήρωμα του χρόνου να πάρει μια τέτοια κρίσιμη και δύσκολη απόφαση. Και είναι αποφασισμένος, με τις νέες ιδέες και αντιλήψεις που έχει στις «αποσκευές» του, να δώσει μάχες στον Δήμο για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Η απόφαση του αυτή είναι ειλημμένη κα περιμένουμε από τον ίδιο να γνωστό ποιήσει το επόμενο διάστημα περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υποψηφιότητα του.

Εμείς δεν έχουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και σ’ αυτό του το πολιτικό τόλμημα!