Ετοιμάζεται το Café – bar- restaurant BALCONE del lago στη λίμνη Γκιτζή

Ένας πανέμορφος χώρος προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα δίπλα στη λίμνη Γκιτζή, έναν μοναδικό επίγειο παράδεισο στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων σ’ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στο Κεφαλόβρυσο, που ανακαλύπτουν καθημερινά όλο και περισσότεροι Τρικαλινοί και επισκέπτες του νομού.

Πρόκειται για το  Café – barrestaurant BALCONE del lago, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Δημήτρη Καμπλιώνη, που φιλοδοξεί να αποτελέσει το δικό σας στέκι κάθε εποχή του χρόνου.

Τα διακοσμητικά σχέδια του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος έχει αναλάβει η γνωστή διακοσμήτρια-μορφολόγος Τζίνα Μπέη, με την αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι σε minimal γεωμετρικές γραμμές, σε ένα αρμονικό συνδυασμό υλικών φιλικά προς το περιβάλλον που αρμόζουν στην περιοχή. Άλλωστε το κατάστημα είναι μέσα στη φύση όπως και ο εξωτερικός του χώρος έχει την συνέχεια της λίμνης.

Η εσωτερική διακόσμηση του καταστήματος παντρεύει ισορροπημένα ουσιαστικά τον νεοκλασικισμό με το βιομηχανικό στυλ, δημιουργώντας ένα χώρο που δεν είναι μονότονος. Η επιμελημένη διακόσμηση, η επιλογή άριστων υλικών φιλικά προς το περιβάλλον όπως φυσική πέτρα, ξύλο, μέταλλο, μάρμαρο σε συνδυασμό με την προνομιούχα θέση  εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία επισκεψιμότητας.

Δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε σε λίγο καιρό και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας συναρπάσει στο μέγιστο βαθμό!