Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. του συλλόγου «Μετεώρων Λιθόπολις» σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Tο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» είχε την χαρά και την ευλογία συνάμα να επισκεφθεί στο γραφείο του τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρωνκκ.Θεόκλητο με τον οποίο και είχε μια γόνιμη συζήτηση.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ζήτησαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτουγια την ευόδωση των πρωτοβουλιών του Συλλόγου, τον ευχαρίστησαν προσωπικά για την στήριξη και συνεργασία του και τον ενημέρωσαν για τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες και τον νέο προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην συνέχεια, το νέο Δ.Σ επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο, συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Θώμος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και στο πρόσωπό του όλες τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές για την πολύχρονη και αποδοτική συνεργασία με τον Σύλλογό μας, τονίζοντας ιδιαίτερα το πόσο σημαντική είναι η αγαστή συνεργασίαμε τον Δήμο της πόλεώς μας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις μελλοντικές δράσειςενώως ενθύμιο της πολυετούς συνεργασίας Συλλόγου και Δήμου Μετεώρωντου επεδόθη αναμνηστικό δώρο.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τόσο τον ΣεβασμιώτατοΜητροπολίτη Σταγών και Μετεώρωνκ.κ. Θεόκλητο όσο και τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ευκαιρία της συνάντησης μαζί τους.

                                                                          Το

                                                         Διοικητικό Συμβούλιο