Η εθελοντική ομάδα του 8ου Γεν.Λυκείου Τρικάλων συγκεντρώνει βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς

«Το πιο όμορφο πράγμα είναι να βλέπεις ένα πρόσωπο που υποφέρει να χαμογελά. Και ακόμα πιο όμορφο είναι να ξέρεις ότι είσαι ο λόγος πίσω από αυτό». 

Με γνώμονα αυτήν ιδέα αυτήν αισθανθήκαμε την ανάγκη για μια ακόμα φορά να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα παρακολουθώντας με αγωνία τα θλιβερά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τις περασμένες μέρες στην Δυτική Αττική αποφασίσαμε να μην μείνουμε άπραγοι αλλά αντ’ αυτού να οργανωθούμε και να δώσουμε μια χείρα βοηθείας στους πληγέντες από τις πρόσφατες θεομηνίες

  • Γι αυτό και από την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στον χώρο του σχολείου προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται: κουβέρτες , σαμπουάν,  σαπούνια,  φάρμακα όπως ντεπόν και παιδικά σιρόπια , βρεφικά γάλατα ,κρέμες καθώς και τρόφιμα   όπως  κρουασάν,  ζάχαρη,  γάλατα  μακράς  διαρκείας,  μακαρόνια,  φακές,   φασόλια και  ρύζι. Καλούμε όποιον μπορεί να συνδράμει σ΄ αυτήν την προσπάθεια μας  Τέλος , με αυτήν μας την κίνηση στόχος μας είναι δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο κάνοντας πράξη την ιδέα της ανιδιοτελούς προσφοράς. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως «ευτυχισμένος είναι αυτός που όταν δίνει δεν θυμάται, και όταν παίρνει δεν ξεχνά!»

 

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 8ΟΥ ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ