Ερωτευμένο ζευγάρι υπουργών σε ταξίδι γνωριμίας των… πεθερικών

Σοβαρεύει η σχέση των δύο πρωτοκλασσάτων κυβερνητικών στελεχών σύμφωνα με τον Βηματοδότη. Το νεαρό ζευγάρι πλέον δεν κρύβεται, μάλιστα έκανε και ταξίδι γνωριμίας των… πεθερικών.
Αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ουδόλως με ενδιαφέρουν οι προσωπικές σχέσεις του καθενός ή της καθεμιάς, αλλά όταν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα, τότε το πράγμα αλλάζει. Η ιστορία που θα σας περιγράψω αφορά το τετραήμερο (την περίοδο του Πάσχα) που πέρασαν δύο πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη στο ειδυλλιακό Πήλιο και συγκεκριμένα στο χωριό Καλαμάκι, όπου διατηρεί πατρικό σπίτι η γυναίκα του νέου ζευγαριού και που η θυελλώδης σχέση τους έγινε τελευταίως αυτό που λέμε talk of the town.

Προτού σας αναφέρω τι ακριβώς έγινε με το διάσημο αυτό κυβερνητικό ζεύγος στο Πήλιο, να σας ξεναγήσω λέγοντάς σας ότι το χωριό Καλαμάκι ή Πρόπαν βρίσκεται στο Βορειοανατολικό Πήλιο, 32 χλμ. από τον Βόλο. Το όνομα Καλαμάκι το οφείλει στην ομώνυμη όμορφη παραλία, που απέχει 2 χλμ. από το κέντρο του χωριού, στην οποία αναβλύζει γάργαρο νερό από πηγή ανάμεσα στα βράχια. Οι κάτοικοι παλαιότερα συνήθιζαν να βάζουν ένα καλάμι στην πηγή ώστε να το χρησιμοποιούν ως φυσική βρύση για να πίνουν νερό. Τo δεύτερο όνομα Πρόπαν το οφείλει στη λέξη «Προπαντός».

 Η ανάβαση του ζεύγους στο Πήλιο έγινε για καλό… σκοπό. Εγινε για να γνωρίσει ο άνδρας του ζευγαριού τα… πεθερικά του.
Πηγή: tanea.gr