Εργατικό Κέντρο Τρικάλων : ΟΧΙ στη φτωχοποίηση

ergatikoKentroTrik

Μετά την απεργία της 27η Νοεμβρίου συνεχίζοντας τον αγώνα κατά των καταστροφικών μνημειακών πολιτικών αλλά και των νέων παράλογων απαιτήσεων της Τρόικας που εάν εφαρμοστούν θα διαλύσουν ολοκληρωτικά κοινωνία και οικονομία, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Δεκέμβρη συλλαλητήρια διαμαρτυρίας σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο της Κρήτης.

Στην Αθήνα στην Πλατεία Συντάγματος στις 5 μ.μ
Στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 5 μ.μ
Στο Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας 5 μ.μ

Είναι παράλογο και τουλάχιστον επικίνδυνο, την ώρα που η Ελληνική κοινωνία στενάζει από την ανεργία, τα χαράτσια, τη φοροεπιδρομή, την έλλειψη κοινωνικού κράτους, την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, τους μισθούς πείνας, να καλείται σε νέες δυσβάστακτες θυσίες, σε περαιτέρω επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό που εάν γίνουν αποδεκτές, όχι μόνο θα καταστρέψουν τον κοινωνικό ιστό αλλά θα υπονομεύσουν το δικαίωμα των νέων παιδιών να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Επιπλέον οι προτάσεις για αυξήσεις στο ΦΠΑ, αλλαγές στον Ν.1264/82, μείωση των συντάξεων κλπ. είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επιτείνουν τα ήδη καταγεγραμμένα αδιέξοδα του προγράμματος.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

.