Εργα 1,6 εκατ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.660.000,00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναλυτικά τα έργα:

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΤΗΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 420.000,00 €

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000.000,00 €

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ-ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΙ-ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», προϋπολογισμού 240.000,00 €.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, του περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Δημοπρατούμε έργα συντήρησης και ασφαλτοστρώσεων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων και κατασκευάζουμε το κτίριο αποδυτηρίων στο Αθλητικό Κέντρο Σωτήρας, έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,4 εκ. ευρώ. Ενισχύουμε την ασφάλεια στην μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά εμπορευμάτων. Δίνουμε στους αθλητές όλων των ηλικιών τη δυνατότητα να   αθλούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, γι’ αυτό βγαίνουμε μπροστά με την κατασκευή και τη συντήρηση αθλητικών έργων. Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό».