Έρχονται οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αλλά οι προσφορές άρχισαν ήδη

 

Με σχετικά υψηλές προσδοκίες αναμένεται να εκκινήσει η καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδος των εμπορικών καταστημάτων στα Τρίκαλα, από Δευτέρα 9 Ιουλίου έως Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι… τέλους εμφανίζονται οι έμποροι των Τρικάλων, καθώς «ποντάρουν» τις όποιες ελπίδες τους έχουν απομείνει στις θερινές εκπτώσεις που αρχίζουν τις επόμενες μέρες.

Σε κάποια είδη οι εκπτώσεις αναμένεται να ξεπεράσουν το 50%, καθώς οι έμποροι των Τρικάλων στην προσπάθεια τους να βρουν μετρητό για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, ξεπουλάνε τα προϊόντα τους ακόμη και με ζημιά,  ενώ πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων μιλούν για τις μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών.

Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για φθηνές αγορές στους καταναλωτές των Τρικάλων, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη  προσοχή.