Έρχεται τσουχτερό κρύο από βδομάδα!!!!

2ia61pz

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την επόμενη εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα, με τα χιόνια να πέφτουν ακόμα και σε ορεινές περιοχές, ίσως και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα και 20 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα από ότι τώρα, με το κρύο να γίνεται ιδιαίτερα τσουχτερό, σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα από την ερχόμενη Τετάρτη, με βροχές αρχικά στη δυτική και νότια χώρα.

Από τη Πέμπτη αλλά και μέσα στη Παρασκευή σύμφωνα με το greek-weather.org, ο καιρός θα επιδεινωθεί σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρές καταιγίδες, βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά τμήματα  σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία.

Βάλτε πετρέλαιο και προετοιμαστείτε να ανοίξετε σόμπες, τζάκια και καλοριφέρ, κυρίως από την άλλη Παρασκευή και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το φθινόπωρο θα μπει για τα καλά σε όλη την Ελλάδα, για να μη πούμε καλύτερα ότι θα μπει με τη μία ο χειμώνας. Φέτος φαίνεται πως ο χειμώνας θα είναι βαρύς και δεν θα θυμίζει με τίποτα το περσινό χειμώνα που είχαμε.

.