Έρχεται το 2ο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading στα Τρίκαλα !!

 

Πλησιάζει το μεγάλο και εντυπωσιακό αθλητικό γεγονός στην πόλη μας !

Στις 23 και 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading στα Τρίκαλα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading με τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, διοργανώνουν μια πρωτοπόρα αθλητική δράση που θα συμμετέχουν πάνω από 300 αθλητές όχι μόνο από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό. Σκοπός του Κυπέλλου είναι η εξάπλωση και η πιο σωστή εκμάθηση του αθλήματος το οποίο θεωρείται πλέον Ολυμπιακό Άθλημα.

Όλοι οι αθλητικοί  σύλλογοι που πρεσβεύουν το άθλημα του cheerleading ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Κυπέλλου είναι η μορφή διεξαγωγής του αγώνα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Μαρτίου θα  διδαχθούν χορογραφίες freestyle pom, cheer hip hop, cheer jazz, από διακεκριμένους προπονητές cheerleading σε όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος. Την Κυριακή 24 Μαρτίου όλες οι ομάδες θα διαγωνιστούν στις χορογραφίες που διδάχθηκαν την προηγούμενη ημέρα. Παρακάτω αναγράφονται οι αθλητικοί σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Κύπελλο:

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΒΑΡΗΣ

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΠΕΡΕΙΔΕΣ  Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΥΑΘΛΟΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ

ΑΡΜΟΝΙΑ ΘΗΒΑΣ

Α.Ο ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ

 

Οι παρακάτω προπονητές θα διδάξουν στο camp και θα κρίνουν τους αγώνες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ – MATEJA GRBEC

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ – NASTJA STURM

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΙΜ AAFJES

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί  παρέλαση των ομάδων και στη συνέχεια σε κεντρικότατο σημείο της πόλης το cheer flash mob που θα μας αφήσει όλους άφωνους! Οφείλουμε  να δούμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Κατσιμήδου)  στις 23 και 24 Μαρτίου καθώς η είσοδος για όλους τους θεατές είναι ελεύθερη!

Η αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του  Δήμου Τρικκαίων.

Οι μεγάλοι υποστηρικτές των αγώνων  είναι : JACOBS espresso, HERBALIFE (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος),   LaserSkin solutions(Mαρία Νίκου), Decor Samaras,             Αφοι Γ. Παπαθανασίου .

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι που προσπαθεί να παρουσιάσει το άθλημα στην πόλη των Τρικάλων. Άλλωστε από την προηγούμενη χρονιά  οι Εύαθλοι έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες  στο συγκεκριμένο άθλημα.