Επιβλητικές οι συγκεντρώσεις Παπανδρέου ανά την Ελλάδα

Έχοντας διανύσει ήδη ένα σημαντικό χρονικό διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας και καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Κιναλ, βλέπουμε τον Πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αυξάνει συνεχώς τη δυναμική του. Ο Γιώργος Παπανδρέου μπήκε τελευταίος στην κουρσα της διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, μια απόφαση που όπως δήλωσε ο ίδιος, ελήφθη μετά την αδυναμία της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά να διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία, μιας και τη στήριζε στην προσπάθειά της αυτή, από την πρώτη μέρα.

Με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται σταθερά πρώτος στην παρασταση νίκης, δείκτης ο οποίος δεν πέφτει ποτέ  έξω ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών.

Άλλωστε η δυναμική αυτή είναι εμφανής και από τις ανά την Ελλάδα συγκεντρώσεις και επισκέψεις του. Τόσο στα Τρίκαλα, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο στην Ασκληπιού παροτι δεν υπήρχε προγραμματισμένη ομιλία, όσο και στη Λάρισα που ήταν η κεντρική ομιλία για τη Θεσσαλία.

Συμφωνα με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, η σημαντική δημοσκοπική άνοδος του Κινήματος, σχετίζεται άμεσα με την εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές. Εξάλλου, ο Πρώην Πρωθυπουργός, ετοιμάζεται για μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Θησείο στις 24 Νοεμβρίου και ώρα 6 μμ, μια κίνηση τολμηρή με βάση την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με το επιτελείο του να αναμένει στιγμές που θα θυμίσουν τις μεγάλες εποχές του ΠΑΣΟΚ μιας και το ζητούμενο για το Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργάτες του είναι το Κίνημα Αλλαγής να αρχίσει να “σκέφτεται” και να λειτουργεί ξανά ως κόμμα εξουσίας.

Οι εικόνες είναι από την προχθεσινή ομιλία στην πλατεία των Σερρών με την παρουσία εκατοντάδων φίλων και μελών.