Επιτροπή πλημμυροπαθών: Τέλος η σίτιση στα Μεγάλα Καλύβια

Πληροφορηθήκαμε ότι σταματούν τα γεύματα και η σίτιση στα Μεγάλα Καλύβια επειδή έληξε η σύμβαση του Δήμου με το κέτερινγκ και επειδή οι αρμόδιοι του Δήμου θεωρούν ότι οι Μεγαλοκαλυβιώτες έλυσαν τα προβλήματά τους και μπορούν πλέον να μαγειρεύουν στα σπίτια τους. Μια βόλτα όμως στα σπίτια των συγχωριανών που υπέστησαν τεράστιες ζημιές από την πλημμύρα θα έπειθε και τον πλέον κακόπιστο για το αντίθετο.
 
Αυτό το διαπίστωσαν τα μέλη της Επιτροπής Πλημμυροπαθών, μαζί με άλλους πλημμυροπαθείς συγχωριανούς, που επισκέφτηκαν δεκάδες σπίτια το Σάββατο 25/11, για να καταδείξουν την πραγματικότητα σε αυτούς που έδειξαν διάθεση να συνδράμουν στον εξοπλισμό των κατεστραμμένων νοικοκυριών.
 
Από τη μία πιέζουν συγχωριανούς να φύγουν από τα ξενοδοχεία και από την άλλη σταματάνε τα συσσίτια, πλασάροντας προς τα έξω ότι τα προβλήματα στα Μεγάλα Καλύβια, λύθηκαν! Για του λόγου το αληθές καλούμε τους μάχιμους δημοσιογράφους των Τρικάλων και της περιοχής να κάνουν ζωντανά ρεπορτάζ στα σπίτια των συγχωριανών για να λάμψει η αλήθεια και να αποκαλυφθεί η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πλημμυροπαθείς! Ζητάμε από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να αναθεωρήσουν την απόφαση για τη σίτιση, να ξαναστείλουν γεύματα στα Μεγάλα Καλύβια και να σταματήσουν να πιέζουν τους συγχωριανούς να αποχωρήσουν από τα ξενοδοχεία μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στα σπίτια και να συνδεθούν και να εξοπλιστούν πλήρως τα κοντέινερ με το ρεύμα πληρωμένο από το κράτος και το Δήμο.
 
(Υ.Γ Η μεγάλη συμμετοχή στην ενημέρωση από μηχανικούς της Δ.Α.Ε.Φ.Κ για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τα σπίτια που χαρακτηρίστηκαν πράσινα, κίτρινα και κόκκινα, απέδειξε πόσο δίκιο είχε η Επιτροπή Πλημμυροπαθών σε σχέση με την αναγκαιότητα της ενημέρωσης από τους αρμόδιους)
 
Μεγάλα Καλύβια
Επιτροπή πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων