Επίθεση με βενζίνη σε 29χρονη στο Βόλο: «Θυμήθηκα την υπόθεση με το βιτριόλι και ταράχτηκα»

Πώς περιέγραψε την τραυματική εμπειρία που έζησε λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο μία νεαρή γυμνάστρια

Μία 29χρονη γυμνάστρια στο Βόλο καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης με βενζίνη σε κεντρικό δρόμο του Βόλου, σε μία υπόθεση που φέρνει στις μνήμες την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η Φιλιώ Τσινόγλου μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τα όσα έζησε λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, όταν και περίμενε ταξί στο κέντρο του Βόλου.

«Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά», ανέφερε η 29χρονη.

Στη συνέχεια η κοπέλα τονίζει: «Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ», λέει η ίδια.

Σύμφωνα με το MEGA ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις Αρχές και στην πόλη του Βόλου ως «Κάμελ» και στο παρελθόν είχε μπει στη φυλακή για ανάλογο περιστατικό.

«Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε έτσι, ότι επιτίθεται σε γυναίκες», ανέφερε στη συνέχεια η 29χρονη.

«Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν», πρόσθεσε.