Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και πάλι η Λώρεν

Και επίσημα πλέον η Λώρεν Κασσσοπούλου είναι η νέα Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής, μετά την παραίτηση του Γιώργου Μανώλη για επαγγελματικούς λόγους.

Με χρόνια προσφοράς και εμπειρίας σε κομματικές θέσεις στο πάλαι ποτέ ισχυρό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Σημίτη αλλά και στα κοινά γενικότερα, η Λώρεν επιστρέφει σε πολύ γνώριμα γι΄αυτή λημέρια, έχοντας την φιλοδοξία να συμβάλει κι αυτή με τον τρόπο της στην αναγέννηση του χώρου της κεντροαριστεράς και στο μεγάλο αγώνα που κάνει το ΚΙΝ.ΑΛ να ξεφύγει από τα μονοψήφια ποσοστά που του δίνουν εδώ και καιρό όλες οι δημοσκοπήσεις.

Είναι γεγονός πως με τα νέα της καθήκοντα η νέα Γραμματέας επωμίζεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καλή πορεία του κόμματος στο νομό Τρικάλων, γι΄αυτό και η ίδια εκ φύσεως αποτελεί μια ήρεμη και νηφάλια φωνή στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, με στόχο να συνθέτει και να ενώνει και όχι να διαχωρίζει.

Σ΄αυτή την προσπάθεια που αναλαμβάνει σίγουρα δεν είναι μόνη, καθώς είναι δίπλα της σχεδόν όλα τα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, που συμμετέχουν στη νέα ΝΕ έχοντας επωμιστεί ο καθένας ρόλους και τομείς.

Για να δούμε αν η ανανέωση σε επίπεδο προσώπων στο τοπικό ΚΙΝΑΛ, φέρει και μια γενικότερη ανανέωση σε επίπεδο ιδεών και δράσεων. Έχει εμπειρία η Λώρεν και θα τα καταφέρει!