Επιστρέφει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο η Παναγιώτα Δριτσέλη

Απείχε για ένα πολύ μικρό διάστημα από τα πολιτικά της καθήκοντα, λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης της η Παναγιώτα Δριτσέλη και φαίνεται πως εδώ και καιρό έχει κάνει ένα δυναμικό comebackστα πολιτικά πράγματα του νομού.

Η πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει στις πολιτικές της αποσκευές, εμπειρία δύο θητειών στο ελληνικό κοινοβούλιο και όσο να πεις, ξέρει από την καλή και την ανάποδη πως δουλεύει το «σύστημα» της πολιτικής στη χώρα.

Η δυναμική επιστροφή της Παναγιώτας Δριτσέλη το τελευταίο διάστημα, σχετίζεται και με μια σειρά δημόσιων παρεμβάσεων της απέναντι σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, ενώ δεν διστάζει εκεί όπου νομίζει η ίδια, να σηκώνει και τους αντιπολιτευτικούς τόνους απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τις κυβερνητικές της επιλογές.

Η Δριτσέλη προετοιμάζει με κατάλληλες ενέργειες και στοχευμένες κινήσεις την επανεκλογή της, έχοντας την πεποίθηση ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πάει αρκετά καλά στις εκλογές, δεδομένου ότι η ΝΔ θα κληθεί να πληρώσει το «μάρμαρο» της πανδημίας και της οικονομίας. Η Παναγιώτα Δριτσέλη, λόγω και του νέου εκλογικού νόμου που θα ισχύσει, θα θελήσει να πάρει «το αίμα της πίσω» και να καταφέρει να εκλεγεί και πάλι Βουλευτής, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, κάνοντας τρεις τις θητείες της στη Βουλή!