Επίσκεψη του υποψ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στο Νοσοκομείο Τρικάλων (φωτό+βίντεο)

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας. Τον κ. Κουρέτα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Διοικητής Δημήτρης Παρθένης, ο οποίος και τον ενημέρωσε για μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την λειτουργία του νοσοκομείου και όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, με την λειτουργία νέων κλινικών και την προσθήκη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και γενικά την πορεία ανάπτυξης και αναβάθμισης του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ακολούθως οι δύο άνδρες, με την συνοδεία της Διευθύνουσας της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου κ. Ευαγγελίας Ράτσικα, επισκέφθηκαν την μονάδα εντατικής θεραπείας και άλλα τμήματα του νοσοκομείου, συνομιλώντας με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και διαπιστώνοντας τις άψογες υπηρεσίες όλων των εργαζομένων και την πολύ καλή λειτουργία των τμημάτων, προς όφελος όλων των ασθενών.

Στη συνέχεια ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων παρέδωσε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη όλα τα στατιστικά στοιχεία του ιδρύματος, με τον τελευταίο να εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση του απ’ όλα όσα είδε και διαπίστωσε.