Μια εμπειρία γνώσης και καινοτομίας που συνδέει τη Θεσσαλία με τη Θράκη.
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της φοιτητές και καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφολογίας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης που στόχο είχε την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις διαδικασίες παραγωγής μπύρας, την καινοτομία στον κλάδο της ζυθοποιίας και τις αρχές της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής, να γνωρίσουν από κοντά τις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί η εταιρεία, καθώς και να ενημερωθούν για τις πρακτικές ποιότητας και την καινοτόμο παραγωγική διαδικασία που εφαρμόζεται. Οι φοιτητές ενδιαφέρθηκαν για την σημαντική ιστορία της πρώτης γνήσιας Ελληνικής Ζυθοποιίας, και γνώρισαν από κοντά όλα τα στάδια της ζυθοποίησης, τις εκλεκτές ποικιλίες Βύνης Θράκης, το καινοτόμο τσάι ΤUVUNU και φυσικά γευτήκαν τις αγαπημένες μπύρες ΒΕΡΓΙΝΑ «στην πηγή»!
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια διαδραστική συζήτηση μεταξύ των φοιτητών και των στελεχών της εταιρείας, όπου τέθηκαν ερωτήματα για την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις προοπτικές απασχόλησης στον κλάδο.
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης A.E. παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην ενίσχυση της σύνδεσης της ακαδημαϊκής κοινότητας με την παραγωγική διαδικασία, στηρίζοντας έμπρακτα την εκπαίδευση και την έρευνα.