Επίσκεψη Γ.Καϊκη σε παιδικούς σταθμούς

2000987
Επίσκεψη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε παιδικούς σταθμούς του δήμου Τρικκαίων
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζόμενους και παιδικοί σταθμοί χωρίς τροφεία για τους γονείς
Επίσκεψη σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων Γιώργος Καΐκης. Στις συναντήσεις που είχε με τις διευθύνσεις και το προσωπικό των σταθμών παρουσίασε τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ενώ παράλληλα εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Υποστήριξε ότι ξεκάθαρη θέση του συνδυασμού αποτελεί η εξασφάλιση μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους, με μισθούς και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες. Ενάντια στην πολιτική που καταργεί θέσεις εργασία με πλήρη δικαιώματα και τις αντικαθιστά με πεντάμηνα προγράμματα που κάνουν τον εργαζόμενο σύγχρονο σκλάβο. Αυτή την πολιτική ακολουθεί απαρέγκλιτα η δημοτική αρχή.
Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς και γονείς να δώσουμε από κοινού τη μάχη «απέναντι σε αυτούς που παραβιάζουν τα δικαιώματα και δεν υπολογίζουν τις ανάγκες μας». Βασική μας θέση τόνισε ο κ. Καΐκης αποτελεί να υπάρχουν σύγχρονοι, ασφαλείς, δημόσιοι και δωρεάν παιδικοί σταθμοί, χωρίς τροφεία και ανταποδοτικότητα, που να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Πλήρη χρηματοδότηση των Δήμων και των Υπηρεσιών τους από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, με αιχμή τις κοινωνικές υπηρεσίες (παιδικούς σταθμούς κλπ), από τον κρατικό προϋπολογισμό και τη φορολόγηση του κεφαλαίου, αξιοποίηση από ευρωπαϊκούς πόρους, που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών των ΟΤΑ.

.