Επίσκεψη Φωτεινής Αναστασίου, στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Επίσκεψη της κ. Φωτεινής Αναστασίου, υποψήφιας βουλευτή νομού Τρικάλων με το Κίνημα Αλλαγής, στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Η Φωτεινή Αναστασίου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και συζήτησε με τον προϊστάμενο, κ. Γεώργιο Κωνσταντάκο. Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους αναφέρθηκαν στην ανάγκη της δημιουργίας περισσότερων συνεργειών και αντάλλαξαν απόψεις για την εκπαίδευση.

Η κ. Αναστασίου αναφέρθηκε στην ανάγκη του διαλόγου και ανέφερε πως είναι σημαντικό να προωθήσουμε περισσότερο την κουλτούρα της συνεργασίας στους μικρούς μαθητές. Επιπλέον, λόγω της ακαδημαϊκής της ιδιότητας συζήτησαν και για την ανάγκη ενός σχεδίου ενιαίου εκπαιδευτικού προγράμματος από την πρωτοβάθμια μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην συνάντηση παρευρέθη και ο προϊστάμενος του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.), κ. Απόστολος Σπαθής, ο οποίος συζήτησε για τις δράσεις του Κέντρου και για τις μεθόδους υποστήριξης των μαθητών και των οικογενειών τους.

Τέλος, η κ. Αναστασίου επισκέφθηκε τους χώρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συνομίλησε με τους συναδέλφους. Η κ. Αναστασίου, έχοντας εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικής Γλώσσας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση συζήτησε με τους συναδέλφους για τις κοινές τους εμπειρίες στον χώρο της εκπαίδευσης, τους προβληματισμούς τους και τις προοπτικές της δημόσιας Εκπαίδευσης.