Επισκέφθηκαν την πόλη των Τρικάλων το 1ο ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας

Image00028

Μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Ρουμανία στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius – Διμερείς Σχολικές Συμπράξεις.

Στόχος η πόλη των Τρικάλων αυτή τη φορά, όπου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ιστορικό μουσείο του κ. Θ. Κλιάφα όπου ακολούθησε ξενάγηση από την κ. Μαρούλα Κλιάφα στους χώρους και κατόπιν επισκέφθηκαν το Κουρσούμ Τζαμί.

Image00034

Στη συνέχεια ακλούθησαν επισκέψεις σε σχολεία της πόλης και συγκεκριμένα στο 1ο ΕΠΑ.Λ Τρικάλων, όπου τους υποδέχτηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου από τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Ντόγκα, και τους εκπαιδευτικούς κ. Ανάργυρο Νίκα, Βράντζα Αθανάσιο και στη συνέχεια στο Μουσικό Σχολείο των Τρικάλων, όπου κι εκεί πραγματοποιήθηκε ξενάγηση από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Βασίλειο Παπακώστα , όπου και παρακολούθησαν την πρόβα των μουσικών εκδηλώσεων από τους μαθητές του Μουσικού σχολείου.

Ακολούθησε περίπατος στην παλιά πόλη (Βαρούσι), επίσκεψη στο Φρούριο των Τρικάλων και τέλος φαγητό σε γνωστή ταβέρνα στα μανάβικα.

 Την δεκαμελή ομάδα μαθητών μαζί με τις καθηγήτριές τους, συνόδευσαν οι υπεύθυνοι σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος, εκπαιδευτικοί κ. Γαλάνης Αχιλλέας και Παπαστεργίου Στέργιος, μαζί με μαθητές του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας.

Image00055

.