Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» Κρεμμύδα και «Μένουμε Τρίκαλα»

Με την διάθεση κοινής πολιτικής συμπόρευσης και κοινής καθόδου στον Δήμο Τρικκαίων, επισφραγίστηκε και τυπικά σήμερα το μεσημέρι, ο «πολιτικός γάμος» που είχε εξαγγελθεί εδώ και καιρό, μεταξύ του Κώστα Κρεμμύδα και του συνδυασμού του «Μαζί για τα Τρίκαλα» με την αυτοδιοικητική κίνηση «Μένουμε Τρίκαλα», σε κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στα γραφεία του «Μένουμε Τρίκαλα».

Στην συνέντευξη πήραν μέρος ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, ο εκ των ιδρυτικών στελεχών του «Μένουμε Τρίκαλα» Δημήτρης Παρθένης, Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων, ο πρώηνΣύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων και πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Κεμανίδης και ο πολιτικός «κουμπάρος» της ένωσης αυτής Χρήστος Λάππας, πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων.

Στις σύντομες ομιλίες τους οι κ.κ. Κρεμμύδας και Παρθένης κατέθεσαν προγραμματικές δεσμεύσεις για την πολιτική τους συμπόρευση στον Δήμο, τονίζοντας πως ενώνουν τις δυνάμεις τους εκείνες, που είναι πάντα έτοιμες να δράσουν για το κοινό καλό της πόλης και των χωριών, όπως και για το καλό των Τρικαλινών πολιτών. Υπάρχουν κοινοί στόχοι και οράματα, που θα ξεδιπλωθούν στην πορεία και θα υλοποιήσουμε, όταν οι Τρικαλινοί πολίτες μας εμπιστευθούν με την ψήφο τους, τόνισαν μεταξύ άλλων οι δύο ομιλητές.

Η αυτοδιοικητική παράταξη «Μένουμε Τρίκαλα» θα συμμετέχει στον συνδυασμό «μαζί για τα Τρίκαλα» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Κρεμμύδα με επτά (7) μέλη του, που θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.