Επίσημη παράδοση-παραλαβή της δωρεάς

Με μια λιτή τελετή στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η παράδοση-παραλαβή του αυτοκινήτου μεταφοράς προσωπικού από την συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία «Τρίκκη» στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Παρόντες κατά την τελετή, τόσο  ο Πρόεδρος της «Τρίκκη» Αχιλλέας Λιούτας και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, όσο και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Τρικάλων (ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό).

Ο κ. Λιούτας από την πλευρά του τόνισε την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί το εργοστάσιο γάλακτος, ανταποδίδοντας στο μέγιστο την εμπιστοσύνη του Τρικαλινού λαού και του κοινωνικού έργου και σημαντικού ρόλου που επιτελεί το νοσοκομείο Τρικάλων στην τοπική κοινωνία, ενώ ο κ. Παρθένης ευχαρίστησε τον κ. Λιούτα για την δωρεά, υπογραμμίζοντας πως το νέο όχημα θα εξυπηρετήσειπολλές ανάγκες και θα είναι προς ωφέλεια των αναγκών του κοινωνικού συνόλου.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, παρουσία εργαζομένων του νοσοκομείου. στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος και ακολούθησε μίνι μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά για όλους τους προσκεκλημένους.