Επίσημη είσοδος του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου στην Καλαμπάκα

Δυναμικά ετοιμάζεται για το επίσημο προεκλογικό του ξεκίνημα στην Καλαμπάκα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ως υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων.

Συγκεκριμένα τη Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «GrandMeteora», ο υποψήφιος Δήμαρχος θα παρουσιάσει τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του «Ανάπτυξη τώρα», καθώς και τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.

Γι’ αυτό τον σκοπό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του Δήμου Μετεώρων, ώστε  όλοι μαζί με αποφασιστικότητα , υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση να κάνουμε την αρχή και να θέσουμε τα θεμέλια του μεγάλου οράματος για τον Δήμο μας με αιχμή του δόρατος ένα συγκροτημένο και πλήρες σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης, πολιτικής προστασίας και ένα αποκεντρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα.

Η νέα δημοτική παράταξη , που ιδρύουμε και επισήμως σήμερα με επικεφαλής το Γιάννη Παπαμιχαήλ , έχει ως στόχο να αποτελέσουν τα Μετέωρα ένα αναπτυξιακό πρότυπο , και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Εγώ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η ομάδα μου θα είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια  να αποκτήσει ο Δήμος μας την ανάπτυξη που του αξίζει με όλη την δύναμη μας.